MY musikaalin kuvaukset ja esitys Veikkolassa 12.-14.4.2024

Tervetuloa mukaan tällä erää viimeiseen ponnistukseen Jippii-lähetysmusikaaliprojektissa. Rukoillaan kuvauksille ja esitykselle siunausta ja kaikkien asianosaisten pysymistä terveenä!

Musikaalin kuvaukset ovat Veikkolan koululla, Kisapolku 7, Veikkola (Kirkkonummi). Sisään oikeanpuoleisesta sivuovesta. Ulkokengätön koulu. Tossut tai villasukat mukaan.

Linkin kautta ilmoittautuvat kaikki näyttelijät, tanssijat orkesteri, kuorolaiset ja staff. Alla alustava aikataulusuunnitelma, josta selviää, keiden pitää olla paikalla milloinkin. (Varautukaa kuitenkin joustoihin. Voi olla, että joskus tulee valmista nopeammin, joskus hitaammin. Voi olla yhteydessä paikan päälle, jotta tietää akuutin aikataulun.) Sunnuntai-illan yleisönäytös on vielä osa kuvauksia, mutta avoin yleisölle. Tarvitaan siis kaikki paikalle. (Viimeinen mahdollisuus kutsua tuttavia katsomaan!)

Jos jollakin on vaikeuksia päästä paikalle, ollaan kimppakyytien järjestämiseksi yhteydessä muihin esim. musikaaliryhmässä. Kuoronjohtajat pääsevät myös katsomaan, kuka on tarjonnut kyytiä. Paikalle pääsee hyvin myös busseilla ja aikataulut löytyvät HSL-sovelluksesta. Esim. Espoon keskuksesta lähtevä bussi 243 ja Hgin linja-autoasemalta lähtevä bussi 280 menevät 434 metrin päähän (7 min kävely).

Esiintyjät tarvitsevat kuvauspäivinä mukaan hyvät eväät. Lisäksi lauantaiksi ja sunnuntaiksi järjestetään ruokailu kohtuulliseen hintaan.

Huom: Esiintyjiltä edellytetään kuvauslupa. Kirjalliset luvat kerätään kuvausviikonloppuna paikan päällä. Lupa sisältää DVD-tallenteen, näytön televisiossa ja netissä. Lupaan tarvitaan myös vanhempien allekirjoitukset alaikäisiltä.


PERJANTAI 12.4. klo

15-17 rakennetaan tekniikkaa ym

17-20 päänäyttelijät, Seela, Nooa, Tessa, Sienna sekä Euroopan aikuiset


LAUANTAI 13.4. klo

9-12 Intia

12.30-15.30 Kiina

16-18 Keski-Aasia

18.30-20 Eurooppa-tanssi ja kohtauksen loppu

Ruokatauko jossain välissä, Mennään ulos syömään.


SUNNUNTAI 14.4. klo

9-12 Viidakko

12 tauko

13 orkesterin sound tsekki

14 kuoro paikalle

16-17.30 yleisöesitys




alaikäiseltä

Voit valita useamman vaihtoehdon.


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi