MY-musikaali, Lapin kiertue 16.- 21.2.2024

Kemin, Rovaniemen ja Tornion seurakunnat ovat kutsuneet Jippiiväen vierailulle paikkakunnilleen. Helluntaiseurakuntien lisäksi mukana yhteistyössä ovat Rovaniemellä ja Torniossa evl-seurakunnat, Rovaniemellä myös Vapaaseurakunta. Meille kyseessä on evankeliointimatka. Esitämme kahdessa paikassa MY-lähetysmusikaalin ja Torniossa on Jippii-konsertti. Kiertueella on myös hieno mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin, oppia hengellisesti uutta ja rukoilla yhdessä. Uskovien yhteys vahvistuu.

Seurakunnat tarjoavat meille majoituksen Tervolan leirikeskuksessa, joka on Kemin ja Rovaniemen välillä Kivikautisen kylän lähellä: https://www.tervolanseurakunta.fi/kirkot-ja-tilat/leirikeskus. Leirikeskuksessa on sängyt, peitot ja tyynyt neljällekymmenelle. Omat liinavaatteet tarvitaan: aluslakana ja tyynyliina + pussilakana. Lisäpatjoilla nukkuvat tarvitsevat makuupussin. (Näistä sovitaan erikseen)

Seurakunnat tarjoavat meille myös aamu- ja iltapalatarvikkeet leirikeskuksessa ja esityspäivinä ruoat paikan päällä. Maanantain retkipäivänä Jippiimissio tarjoaa makkarat, jotka paistetaan ulkosalla. Toinen ruokailu ja mahdolliset kuluja edellyttävät talviaktiviteetit maksetaan itse.

Jippiimissio on varannut tilausbussin, johon mahtuu 45 matkustajaa + puvut, lavasteet ym. Bussi lähtee Hgin Saalemilta, Näkinkuja 3 ja ottaa erikseen sovittaessa kyytiläisiä myös matkan varrelta. Bussipaikka maksaa 60 € henkilöltä ja summa kerätään käteisenä menomatkalla. Meno- ja paluumatkan aikana syödään omia eväitä tai maksetaan itse ruokailu huoltoasemalla. Ehkä ihan kaikki esiintyjät eivät mahdu bussiin, joten jos muutamilla on joku muu tapa päästä perille, niin se auttaa asiaa.

Kiertueen aikataulu

·        pe 16.2. klo 9 lähtö Lappiin - kohteena Tervolan leirikeskus

·        la 17.2. harjoituksia + MY-musikaalin esitys klo 17 Koulukeskuksen Vallenius-salissa, Rovaniementie 31, Keminmaa

·        su 18.2. harjoituksia + MY-musikaalin esitys klo 16 Rovaniemellä Kairatemppelissä, os. Kairatie 37, 96100 Rovaniemi

·        ma 19.2. yhteinen talviretkipäivä

·        ti 20.2. evankeliointia Torniossa + Jippii-konsertti klo 18 Tornion Helluntaiseurakunnassa os. Keskikatu 21.

·        ke 21.2. paluu pk-seudulle arviolta klo 21

Turvallisuus

Musikaalikiertue on myös ikään kuin MY-Jippiileiri. Turvallisuusjohtajana toimii Katriina Junttila ja "terveysvastaavana" Mirva Isoaho. He yhdessä ovat leirin johtajina vastuussa myös kokonaisuudesta, esim. majoituksesta ja ohjelmasta leirikeskuksessa. Kaikki aikuiset ovat myös valvojina kiertueella ja toimivat yhteiseksi parhaaksi. Lapsille, joilla ei ole vanhempiaan mukana, nimetään omat vastuuaikuiset. Jippiillä on vakuutus mukana oleville lapsille.

Lomakkeen kautta ilmoittautuvat kaikki kiertueelle tulevat eli näyttelijät/tanssijat, esilaulajat, orkesterilaiset ja staff. Kuorolaiset kootaan alueen lapsista.

Jos sinun tarvitsee jälkeen päin muuttaa ilmoittautumisen tietoja, laita sähköpostia eerola.anne(at)gmail.com tai viesti puh. 050-3596596.

etunimi ja sukunimi
lähinnä lapsilta ja nuorilta
Jos ei ole kuoroa, ei varvitse täyttää




aikuisilta + nuorilta, jos on
alaikäiseltä
alaikäiseltä
alaikäiseltä
lapsen erityistarpeet, lääkitys, matkaan tai majoitukseen liittyviä huomioita tms.

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi